NOVOSTI

Kingstonov Lightning/USB stick za iOS uređaje

Vanjska pohrana za iOS uređaje

Jednostavna alternativa Cloudu u obliku čvrste prijenosne memorije

Ocjena članka

0

Ocijeni novost

Većina vlasnika iPhone uređaja imaju veliku količinu slika i videa na svojim uređajima koje često zauzimaju velik dio iPhonove ugrađene pohrane. I dok se sve to može spremiti na cloud, nekad je sigurnije ili potrebnije imati fizičku kopiju pri ruci.

Ovdje u igru dolazi Kingston sa svojim novim DataTraveler Bolt Duo. Dostupan u varijanti od 32, 64 ili 126GB DataTraveler Bolt Duo je u suštini prijenosni memorijski stick s Lightning priključkom za spajanje na vaš iOS uređaj u svrhu stvaranja kopija slika, videa ili dokumenata. Na tržištu postoje već slični proizvodi koji su znatno jeftiniji ali ono što Kingstonov Bolt čini specifičnim je njihov naglasak na čvrstoću i trajnost. Zbog toga je Bolt metalnog dizajna.

Korištenje Bolta je jednostavno, skine se službena Bolt app, priključi se Bolt u uređaj i odmah možete početi kopirati slike s telefona na stick dok ih istovremeno možete brisati s memorije uređaja. Postoji mogućnost samo kopiranja, kopiranja samo videa ili samo slika i slično.

Vrijedno je spomenuti da Bolt omogućuje i spremanje slika s različitih iOS uređaja tako što za svaki uređaj automatski kreira njegov folder u memoriji.

Umjesto da naknadno prebacujete slike i videe, Bolt ima i mogućnost direktnog spremanja slika i videa dok ih snimate ili slikate. Nakon što završite snimanje jednostavno odspojite Bolt sa svog uređaja i suprotni USB kraj Bolta uštekate u svoje računalo koji bolt vidi kao obični USB stick.

Dimenzije Bolta su poput svih USB stickova male, a s obzirom na njegovu veliku cijenu (120$ za 128GB varijantu) postoji rizik da ga jednostavno izgubimo. Da nam pomogne oko toga, Kingston u paketu uključuje i gumeni spremnik koji se može staviti na ključeve tako da nam je uvijek pri ruci ali i dalje siguran od toga da ga negdje ne zagubimo.

string(4) "post" string(0) ""
string(4) "post" string(0) ""
string(4) "post" string(0) ""
string(4) "post" string(0) ""
string(4) "post" string(0) ""
TEST MJESECA

Vrh mobilne ponude

Apple iPhone 11 Pro

string(4) "post" string(0) ""
string(4) "post" string(0) ""

TOP 10

  • Najpopularnije
  • Najbolje ocijenjeno
string(4) "post" string(0) ""

Usporedi mobitele

 
Primjer slika za usporedbu 1
Primjer slika za usporedbu 1


Moglo bi te i ovo zanimati...

x
Samsung Galaxy S11 navodno s 108 MP kamerom i 8K video snimanjem