NOVOSTI

CES 2017

Pet novih LG Androida na CES-u

Pojedini modeli dolaze s najnovijom verzijom Androida 7, a model Stylus S ima i olovku.

Ocjena članka

0

Ocijeni novost

LG Stylus 3 s 5,7 inčnim HD ekranom i 3 GB radne memorije nudi poboljšano iskustvo pisanja sa stylusom, olovkom s vrhom od vlakana promjera 1,8 mm za osjećaj pisanja pravom olovkom.

Tu su i čitač otiska prsta i unaprijeđeno korisničko sučelje uz Pen Pop 2.0 te popularni Pen Keeper i Screen-off Memo. Uz Pen Pop 2.0, bilješke se mogu prikazivati na zaslonu kad god je stylus uklonjen. Pen Keeper prikazuje upozorenje kad je stylus daleko od telefona, a Screen-off Memo omogućava bilježenje izravno na zaslonu čak i kada je zaslon isključen. Ima prednju kameru od 8 te stražnju od 13 megapiksela. Baterija je promjenjiva kapaciteta 3200 mAh.

LG-jeva serija K ima četiri nova člana koji se predstavljaju na CES-u u Las Vegasu. Spadaju u srednji segment što se tiče specifikacija – imaju od 1 do 2 GB radne memorije te ciljaju na masovnu publiku.

LG K10 s 2 GB radne memorije ima 5,3-inčni HD In-cell Touch zaslon, prednju kameru od 5 MP sa širokokutnom lećom od 120 stupnjeva za selfije te stražnju premium kameru od 13 MP koja inače dolazi i na LG-jevim flahshipima serije G. Među drugim naprednim značajkama, inače nedostupnim na pametnim telefonima ove kategorije su čitač otiska prsta, metalik U-okvir za tanki profil od svega 7,9 mm te 2,5D Arc Glass dizajn.

LG K8 s 1,5 GB RAM-a donosi 5-inčni HD In-cell Touch zaslon, prednju kameru od 5 MP te glavnu od 13 MP, uz LG-jeve inteligentne značajke korisničkog iskustva kao što su Auto Shot i Gesture Shot za selfije. Auto Shot automatski aktivira okidač prednje kamere kada detektira lice, a Gesture Shot snima selfie nakon što uoči da je korisnik dao signal rukom te tako eliminira potrebu za pritiskanjem tipke za okidanje pa se uređaj neće zatresti u ključnom trenu.

LG K4 s 1 GB RAM-a je opremljen 5-inčnim In-cell Touch zaslonom te prednjom i glavnom kamerom od 5 MP, kao i značajkama Auto Shot i Gesture Shot koje se mogu naći i na uređaju K8. Tu su i tanki profil od tek 7,9 mm, izmjenjiva baterija kapaciteta 2.500 mAh te utor za microSD karticu.

Najmanji u seriji, LG K3 također s 1 GB RAM-a uključuje 4,5-inčni On-cell Touch zaslon, glavnu kameru od 5 MP te prednju od 2 MP koja ima i Gesture Shot. Uz utor za microSD karticu i izmjenjiva baterija od 2.100 mAh, K3 nudi brojne značajke nedostupne na drugim pametnim telefonima u ovoj kategoriji.

string(4) "post" string(0) ""
string(4) "post" string(0) ""
string(4) "post" string(0) ""
string(4) "post" string(0) ""
string(4) "post" string(0) ""
TEST MJESECA

Vrh mobilne ponude

Apple iPhone 11 Pro

string(4) "post" string(0) ""
string(4) "post" string(0) ""

TOP 10

  • Najpopularnije
  • Najbolje ocijenjeno
string(4) "post" string(0) ""

Usporedi mobitele

 
Primjer slika za usporedbu 1
Primjer slika za usporedbu 1