NOVOSTI

iOS 10.2

Najbolji featuresi koje donosi novi iOS 10.2

Najbolji featuresi koje donosi novi iOS 10.2

Ocjena članka

0

Ocijeni novost

Za sada se novi featuresi nalaze u beti, a uz novosti bit će ispravljene i neke greške.

U postavkama kamere bit će moguće sačuvati postavke koje želimo da budu trajne, a uskoro ćemo moći odabrati način i filtre. Sve će se to moći podesiti u Postavkama, a zatim odete pod Foto i kamera.

ios_10-2_kamera_mod

Emergency SOS odnosno poziv u slučaju nužde po prvi se put pojavio na Apple Wathu, a bit će dostupan za iOS uređaje nakon nadogradnje na 10.2. U slučaju hitnosti moći ćete uputiti hitni poziv bez da vadite telefon iz džepa: potrebno je pet puta za redom pritisnuti tipku za paljenje telefona (on/off) te će se tri sekunde kasnije uspostaviti poziv prema hitnoj službi u 14 zemalja: Australija, Belgija, Brazil, Kanada, Kina, Francuska, Hong Kong, Indija, Italija, Japan, Rusija, Španjolska, Velika Britanija i SAD. Ukoliko se kontakt prema hitnoj službi spremi u aplikaciju Zdravlje, prilikom hitnog poziva će se poslati i informacija o lokaciji. Ova funkcija će se moći i deaktivirati, ukoliko ju ne želite koristiti, u Postavkama (General).

ios_10-2_sos_poziv

Emoji su danas neizbježan dio komuniciranja putem SMS i instant poruka, a nakon što nadogradite svoj iPhone na iOS 10.2 dobit ćete nova 72 emotikona. Očigledno se u ovom području nalazi još puno prostora čim Apple tek sada dodaje nove emoji – novi će biti smiley emoji te bolesna lica, zatim nova zanimanja, više hrane.

ios_10-2_novi_emoji_uvodna

U iOS-u postoji bug, a to je gubitak teksta prilikom pisanja teksta pri brzom odgovoru, ukoliko se prebacite u puni ekran, a da prethodno niste poslali poruku. Sada se to ispravlja pa više nema straha da će tekst nestati ukoliko na zaključanom ekranu napišemo tekst, a zatim otključamo ekran kako bismo nastavili pisanje.

ios_10-2_gubitak_teksta

Mnogi vole wallpapere i screensavere (pozadine i čuvare zaslona) – vlasnici iPhonea 7 i 7 Plus dobit će u nadogradnji 10.2 tri nova sadržaja (kapljice vode u plavoj, žutoj i ružičastoj boji).

ios_10-2_novi_wallpaperi

Tv aplikacija donijet će TV sadržaje na iPhone i iPad uređaje, a predlagat će vam se i sadržaji koji bi vam mogli biti zanimljivi na temelju vaših preferencija u Apple Music aplikaciji.

string(4) "post" string(0) ""
string(4) "post" string(0) ""
string(4) "post" string(0) ""
string(4) "post" string(0) ""
string(4) "post" string(0) ""
TEST MJESECA

Vrh mobilne ponude

Apple iPhone 11 Pro

string(4) "post" string(0) ""
string(4) "post" string(0) ""

TOP 10

  • Najpopularnije
  • Najbolje ocijenjeno
string(4) "post" string(0) ""

Usporedi mobitele

 
Primjer slika za usporedbu 1
Primjer slika za usporedbu 1


Moglo bi te i ovo zanimati...

x
Xiaomi Mi CC9 Pro je zapravo Mi Note 10 za globalno tržište