NOVOSTI

Novo mobilno rješenje

Uz Samsung DeX do iskustva stolnog računala

Samsung Galaxy S8 ili S8+ umetnu se u DeX stanicu koja povezuje pametni telefon s monitorom kompatibilnim s HDMI kabelom te s bilo kojom tipkovnicom i mišem koji podržavaju povezivanje putem Bluetootha, USB-a ili RF-a.

Ocjena članka

0

Ocijeni novost

Uz Samsung DeX do iskustva stolnog računala
5

DeX stanica pruža povezivost koju profesionalci traže, uključujući dva USB 2.0 utora, Ethernet, USB tip-C priključak za struju i ventilator za hlađenje. Dodatno, DeX stanica sadrži Adaptive Fast Charging (AFC) tehnologiju za brzo punjenje Samsung pametnog telefona dok je spojen. DeX stanica će biti dostupna diljem svijeta zajedno s Galaxy S8 pametnim telefonom, a postoji i mogućnost prodaje ta dva uređaja u paketu, ovisno o regiji.
Samsungovo potpuno novo mobilno rješenje DeX omogućava produktivnost u pokretu proširujući Android pametni telefon u iskustvo stolnog računala.
Novo mobilno rješenje pogonjeno pametnim telefonom tvrtke Samsung pruža poboljšano iskustvo za Android i Windows aplikacije, a kompatibilno je uz nove Galaxy S8 i S8+.
Samsung DeX na Galaxy S8 i S8+ uređajima omogućava korisnicima jednostavan pristup aplikacijama, uređivanje dokumenata, pretraživanje interneta, gledanje video zapisa, odgovaranje na poruke i još mnogo više, izravno s pametnog telefona na većem zaslonu uz uporabu tipkovnice i miša.
U potpunosti redizajnirano Android korisničko sučelje je optimizirano za upotrebu s tipkovnicom i mišem te uključuje mnogobrojne, po veličini podesive, prozore, kontekstualne izbornike i inačicu internetskog preglednika za stolna računala.
Ključna suradnja s tvrtkama Microsoft i Adobe omogućavaju kompatibilnost uređaja SamsungDex s Microsoft Office i Adobe mobilnim aplikacijama, uključujući Adobe Acrobat Reader mobile i Lightroom, omogućavajući funkcionalnosti poput onih na stolnom računalu i korisničko sučelje koje je prethodno bilo nedostupno na pametnim telefonima. Za sve profesionalce u pokretu i organizacije koje zahtijevaju pristup aplikacijama u Windows operativnom sustavu, Samsung DeX omogućava korisnicima daljinski i siguran pristup virtualnim radnim pločama kroz partnerska rješenja, uključujući Citrix, VMware i Amazon Web Services.
– Pametni telefon je postao središnje mjesto za modernog profesionalca u pokretu, i kada drže prezentaciju ili uređuju dokumente na daljinu, Samsung DeX pruža mogućnost učinkovitog rada koristeći samo svoj pametni telefon. Razvili smo Samsung DeX imajući na umu profesionalce koji su stalno u pokretu, dajući im praktično i fleksibilno iskustvo stolnog računala – izjavio je Injong Rhee, tehnički direktor poslovanja mobilnih komunikacija tvrtke Samsung Electronics, te dodao – Budući da dijele našu viziju u izgradnji izvrsnosti u mobilnoj produktivnosti,  suradnja s partnerima poput tvrtki Adobe i Microsoft bila je ključna u razvoju uređaja Samsung DeX. Uz Samsung DeX, poslovni korisnici mogu biti sigurni da su njihov pametni telefon i podaci zaštićeni Samsung Knox sigurnosnom platformom ugrađenom u pametni telefon. Samsung DeX redefinira ono što pametni telefon može učiniti kako bi održao radnike u pokretu produktivnima.
Dok je spojen s DeX stanicom, pametnim telefon je zaštićen Samsung Knox sigurnosnom platformom. Za dodatnu sigurnost, korisnikovi mobilni podaci neće biti preneseni s uređaja na stolno računalo.
string(4) "post" string(0) ""
string(4) "post" string(0) ""
string(4) "post" string(0) ""
string(4) "post" string(0) ""
string(4) "post" string(0) ""
TEST MJESECA

Može li protiv najboljih?

OnePlus 5

string(4) "post" string(0) ""
string(4) "post" string(0) ""

TOP 10

  • Najpopularnije
  • Najbolje ocijenjeno
string(4) "post" string(0) ""


Moglo bi te i ovo zanimati...

x
Samsung kreće u razvoj Galaxy Note 9 flagship modela pod kodnim imenom „Crown“