NOVOSTI

Samsung

Upravljanje pametnim QLED televizorom putem Smart View aplikacije

Upravljanje Samsungovim najnovijim pametnim QLED televizorom moguće je i putem mobilnih Android i iOS aplikacija.

Ocjena članka

0

Ocijeni novost

Korištenjem Samsungovog pametnog televizora iz QLED linije s najnovijom Smart View mobilnom aplikacijom moguće je uživanje u personaliziranom Smart Hubu. Samsung je u Hrvatskoj premijerno predstavio novu premium liniju QLED TV prijemnika fokusiranih na rješavanje triju najčešćih „bolnih točaka“ korisnika, zahvaljujući rješenjima nazvanim Q Picture, Q Smart i Q Style. Uz dizajn, naglasak je na pametnim značajkama i kvaliteti slike.

Samsungovi QLED TV prijamnici podižu Quantum dot tehnologiju na novu razinu, zahvaljujući poboljšanjima u učinkovitosti osvjetljenja, stabilnosti i širem spektru boja. Poboljšani su najvažniji aspekti kvalitete slike, uključujući kut gledanja, volumen boje, osvjetljenje i kontrast, za što su osvojili i certifikat jednog od najvećih europskih znanstveno-tehničkih udruženja Verband Deutscher Elektrotechnik (VDE).

Poboljšan je i Samsung One Remote Control daljinski upravljač koji omogućava upravljanje Smart Hubom kao središnjim izbornikom „pametnog“ sadržaja kao što su usluge TV na zahtjev, YouTube i druge, a dodana je i mogućnost upravljanja mnoštvom perifernih uređaja, uključujući BluRay ili DVD reproduktore, set-top box uređaje i druge, kao i glasovno upravljanje.

Zanimljivo je riješen problem povezivanja više uređaja na televizor – u potpunosti novi Invisible Connection kabel duljine do 15 metara pomaže dovesti u red žice i nered koji nastaje od mnogobrojnih kabela zahvaljujući profinjenom sustavu od jednog kabla. Korisnici sada mogu prilagoditi raspored svojeg prostora zahvaljujući tom optičkom kabelu koji povezuje OneConnect uređaj kao „mozak“ televizora s periferijom, a budući da je njome moguće upravljati izravno s TV prijamnika, korisnici će sve uređaje moći spremiti, primjerice, u ormarić koji je udaljen od samog TV-a i tako maksimalno prilagoditi razmještaj dnevnog boravka svojim željama.

Televizori iz serije 7 i 8 novih QLED TV prijemnika dostupni su na hrvatskom tržištu – ulazni model je 49-inčni model serije Q7F ravnog zaslona čija je preporučena maloprodajna cijena 17.299 kuna.

Tae Hwan Hwang, predsjednik Uprave regionalnog predstavništva tvrtke Samsung Electronics
string(4) "post" string(0) ""
string(4) "post" string(0) ""
string(4) "post" string(0) ""
string(4) "post" string(0) ""
string(4) "post" string(0) ""
TEST MJESECA

Vrh mobilne ponude

Apple iPhone 11 Pro

string(4) "post" string(0) ""
string(4) "post" string(0) ""

TOP 10

  • Najpopularnije
  • Najbolje ocijenjeno
string(4) "post" string(0) ""

Usporedi mobitele

 
Primjer slika za usporedbu 1
Primjer slika za usporedbu 1


Moglo bi te i ovo zanimati...

x
Samsung Galaxy A70s: Najveća novost je 64 MP kamera