NOVOSTI

Samsung

Samsung Galaxy Note 10 serija premijerno u Hrvatskoj

Poznate cijene Note 10 i Note 10+ uređaja za domaće tržište, a na 5G inačicu još ćemo neko vrijeme pričekati

Ocjena članka

0

Ocijeni novost

Samsung je nakon svjetske premijere u New Yorku održao hrvatsko predstavljanje novih Galaxy Note 10 i Note 10+ telefona.

“Kada bi pitali nekog postojećeg Note korisnika, što očekuje od nove Galaxy serije, 90% ispitanika bi spomenulo moćan procesor. Upravo moćan procesor, odnosno hardver, jest srce i motor svakog pametnog telefona, a upravo su performanse odlikovale svaki dosadašnji Note uređaj”, istaknuo je na Denijel Jakupović, Product Trainer Samsunga.

Galaxy Note 10 dolazi uz S Pen olovku i 6,3-inčni Cinematic Infinity Display, dok Galaxy Note 10+ ima najveći Note zaslon do sada – 6,8-inčni Cinematic Infinity zaslon.

Također fora noviteti koje smo vidjeli su poboljšani S-pen s ubačenim akcelerometrom i žiroskopom, brzo 25 W punjenje, najbolji dinamic AMOLED ekran na tržištu i još puno puno toga.

“Novo Samsungovo tehnološko čudo – Note 10 i Note 10+, rezultat su dugogodišnjeg razvoja i usavršavanja svih segmenata Note linije. Ovi uređaji dizajnirani su za vrhunsko korisničko iskustvo uz nevjerojatnu snagu te pomažu korisnicima da iskažu svoju kreativnost i obavljaju svakodnevne zadatke – bilo gdje i bilo kada”, rekao je Krešimir Dražetić, voditelj prodaje za Hrvatsku i BiH u Odjelu telekomunikacija, Samsung Electronics Adriatic.

Galaxy Note 10 uređaj dolazi s unaprijeđenom S Pen olovkom i temelji se na Bluetooth tehnologiji. Za razliku od Galaxy Note 9 uređaja, redizajnirana S Pen olovka s funkcijom pokreta S Pen Air korisnicima daje mogućnost prilagodbe, tako da mogu igrati videoigre ili koristiti omiljene aplikacije pomoću gesta, odnosno na način koji im je najprirodniji.

Samsung ističe da novi Note 10/10+ uređaji sadrže najsuvremenije alate za snimanje savršenih videozapisa i fotografija te, zahvaljujući kombinaciji napredne tehnologije za obradu slika i softvera, podižu mobilne videozapise i fotografije na novu razinu. Uz značajku Video Live Focus, korisnici će se lako usredotočiti na objekt koji fotografiraju, dok značajka Zoom-in Mic pojačava i izolira željene zvukove.

Galaxy Note 10 i Galaxy Note 10+ na hrvatskom su tržištu dostupni u Aura sjajnoj, Aura rozoj i Aura crnoj boji, a Galaxy Note 10+ u Aura sjajnoj, Aura bijeloj i Aura crnoj boji. Preporučena maloprodajna cijena za Note 10 od 256 GB je 7.399 kuna, za Note10+ od 256 GB 8.499 kuna, a Note10+ od 512 GB 9.299 kuna.

Prema očekivanjima, na hrvatskom predstavljanju nije bilo Note 10+ 5G modela jer Samsung očito zna bolje od nas da smo još uvijek dosta udaljeni od prvih komercijalno dostupnih 5G mreža.

Recenzije novih Note 10/10+ telefona uskoro možete očekivati u časopisu VIDI i na portalu Mobil.hr, a detaljni izvještaj o tome što sve donose novi Samsungovi Galaxy Note 10/10+ uređaji potražite ovdje.

string(4) "post" string(0) ""
string(4) "post" string(0) ""
string(4) "post" string(0) ""
string(4) "post" string(0) ""
string(4) "post" string(0) ""
TEST MJESECA

Vrh mobilne ponude

Apple iPhone 11 Pro

string(4) "post" string(0) ""
string(4) "post" string(0) ""

TOP 10

  • Najpopularnije
  • Najbolje ocijenjeno
string(4) "post" string(0) ""

Usporedi mobitele

 
Primjer slika za usporedbu 1
Primjer slika za usporedbu 1


Moglo bi te i ovo zanimati...

x
Top 5 Flagship Killera 2019 godine