NOVOSTI

Ukidanje naknade i novi paketi

Tele2 objavio jako dobre novosti za korisnike bonova

Tele2 umjesto dosadašnje minute uvodi sekundu kao obračunsku jedinicu, a predstavljeni su i novi paketi te neograničeni internet za bonaše.

Ocjena članka

0

Ocijeni novost

Ako na primjer u svojem prepaid paketu imate 200 minuta razgovora, tada to i nije baš neka minutaža ako imate jako velik broj kratkih poziva od nekoliko sekundi i od nekoliko desetaka sekundi, uz minutu kao obračunsku jedinicu. Ali, 200 minuta možete trošiti kroz sekunde kao obračunske jedinice, tada bi 200 minuta bilo daleko više. Upravo to je predstavio Tele2 za korisnike bonova – promijenili su obračunsku jedinicu s minute na sekundu.

U novom portfelju tarifa za korisnike bonova ističe se tarifa koja traje 30 dana i koja za 69 kn mjesečno sadrži 5 GB podatkovnog prometa i 200 jedinica minuta i/ili SMS-ova. Dakle, 200 jedinica fleksibilno možete trošiti bilo za razgovore ili SMS poruke. Radi se o Tele2 slagalici za korisnike bonova koji mogu birati između 1 GB i 5 GB podatkovnog prometa u paketu s 200 jedinica minuta i/ili SMS-ova te 1 GB, 5 GB ili jedinstvenih BEZBROJ GB u kombinaciji s 1000 jedinica minuta i/ili SMS-ova. Sve tarife u trajanju su od 30 dana.

Spomenutih BEZBROJ GB odnosi se na neograničeni internet – nakon što su nedavno privatnim i poslovnim pretplatnicima omogućili neograničeni internet, Tele2 sada to pruža i korisnicima na bonove. Tele2 u podatkovnom paketu BEZBROJ GB jedini u Hrvatskoj od sada omogućuje neograničeni internet i korisnicima na bonove. Podatkovni paket BEZBROJ GB moguće je kombinirati uz 1000 jedinica minuta i/ili SMS-ova po cijeni od 249 kn mjesečno.

Istovremeno s novim tarifama Tele2 je osigurao potpunu kontrolu troškova (data blocking) jer korisnici nakon potrošenog podatkovnog paketa mogu odabrati najpovoljniji nastavak surfanja pa više nama potrebe za potragom za free Wi-Fi-jem.
Još jedna velika novost iz Tele2 je ukidanje naknade za uspostavu poziva koja se od sada odnosi i na tarife za korisnike bonova, a kontrolom potrošnje onemogućeno je stvaranje neželjenih troškova.

string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
TEST MJESECA

Veliki test Samsung Galaxy Z Fold2 5G flagshipa

string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }

TOP 10

  • Najpopularnije
  • Najbolje ocijenjeno
string(4) "post" array(0) { }

Usporedi mobitele

 
Primjer slika za usporedbu 1
Primjer slika za usporedbu 1