NOVOSTI

Tomato

4G brzine i novi tarifni paketi

Možete birati između Tomato Male, Srednje i Velike tarife u kojima možete odabrati opciju bez naknade za uspostavu poziva.

Ocjena članka

0

Ocijeni novost

4G brzine i novi tarifni paketi
5

Tomato tarife dostupne su pretplatnike i korisnike bonova, po istim cjenovnim uvjetima, sve tri tarife uključuju surfanje internetom na 4G mreži, obračunska jedinica za pozive je jedna sekunda, a za surfanje 10 kB. Ukupan broj jedinica unutar tarife troši se na pozive, SMS poruke i megabajte pa ako tarifa sadrži 6000 jedinica to znači da jedan mjesec možete svih 6000 jedinica potrošiti na megabajte (bez poziva i SMS poruka), a drugi recimo na kombinaciju 3000 megabajta, 2500 minuta razgovora te 500 SMS poruka. Bitno je da na kraju zbroj potrošenih jedinica bude do 6000.

Xiaomi Mi Mix

Velika Tomato tarifa za 80 kuna sadrži 6000 jedinica, bez uspostave poziva, a nudi se i za 60 kuna uz uspostavu poziva (0,29 kn). Srednja za 60 kuna sadrži 3000 jedinica (dostupno i za 40 kuna, uz naknadu za uspostavu poziva) dok mala tarifa za 40 kuna sadrži 500 jedinica (za 20 kuna ćete dobiti 500 jedinica, uz naknadu za uspostavu poziva). U besplatnoj mobilnoj aplikaciji Moj Tomato korisnici mogu u svakom trenutku pratiti svoju potrošnju te jasno vidjeti koliko im je još preostalo podatkovnog prometa, SMS-ova i minuta, mijenjati tarife i dodatne opcije i pakete.

Wiko Jerry

Nove tomato tarife odgovor su na zahtjeve korisnika koji se ne žele zamarati s kompliciranim paketima i proizvodima, traže kvalitetnu uslugu i dobre cijene, 4G brzine. Tomato je proveo istraživanje među korisnicima, a ovo su rezultati: više od dvije trećine korisnika odgovorilo je da bi voljeli provoditi više vremena na internetu (kad god i gdje god požele) te više i češće biti u kontaktu s ljudima do kojih im je stalo, bez razmišljanja, kad god požele.
Istovremeno, 58% korisnika u istraživanju je reklo kako se ne žele baviti kompliciranim proizvodima i uslugama (koji nisu jednostavni za korištenje) i to je bio najčešći odgovor na pitanje „Na što ne voliš trošiti svoje vrijeme i pažnju?“. Ono što su najčešće korisnici rekli da očekuju od mobilne usluge jest povoljna usluga (68%), bez skrivenih troškova (65%) i s dovoljno minuta, SMS-ova i Interneta (62%). Također, polovica ispitanika smatra da bi 4G brzina trebala biti uključena u mobilnu tarifu.

OnePlus 3T

Uz nove Tomato tarife, u Hrvatsku stižu i zanimljivi pametni telefoni Wiko Ufeel Lite i Wiko Jerry, francuskog smartphone branda, te kineski inovativni genijalci Xiaomi Mi Mix sa 128 GB i OnePlus 3T sa 64 GB.

Wiko Ufeel Lite

Komentiraj

string(4) "post" string(0) ""
string(4) "post" string(0) ""
string(4) "post" string(0) ""
string(4) "post" string(0) ""
string(4) "post" string(0) ""
TEST MJESECA

Može li protiv najboljih?

OnePlus 5

string(4) "post" string(0) ""
string(4) "post" string(0) ""

TOP 10

  • Najpopularnije
  • Najbolje ocijenjeno
string(4) "post" string(0) ""