NOVOSTI

Hoverboard

MeanIT Balance E Scooter

Oduševljava jednostavnost vožnje e-scootera koji možete uspješno voziti već nakon samo nekoliko minuta.

Ocjena članka

0

Ocijeni novost

Prvo je potrebno naučiti savladati ravnotežu na ovom dvokotaču iz MeanIT-a koji će nas mirno držati ukoliko se brzo s njim skompamo. Trebalo nam je točno pet minuta nakon prvog stajanja i vožnje s hoverboardom MeanIT Balance E Scooter.

Cijela priča zasniva se na žiroskopima kojima je meanIT e-scooter opremljen, a maksimalna masa koju podnosi je 100 kilograma. Snaga dva motora je 2x 350 W. Postoji ograničenje i minimalne mase od 20 kilograma. Vožnja je vrlo jednostavna – stanemo prvo s jednom nogom, a zatim s drugom te zadržimo ravnotežu na trenutak. Zatim se lagano nagnemo prema naprijed i hoverboard krene s ubrzavanjem.

Želimo li skrenuti u lijevo, prvo ćemo usporiti i zatim s desnom nogom pritisnuti površinu skutera. Moguće je okretanje i na mjestu pa nam nije potrebno puno manevarskog prostora. Maksimalna brzina vožnje je 12 km/h, a baterije sa Samsungovim certifikatom (od 36 V, 4,4 Ah) koje se napune za oko tri sata maksimalno mogu prijeći udaljenost do 15 kilometara. Dakle, sasvim dovoljno za uživanciju.

S e-scooterom se možemo voziti i na posao (maksimalni kut uspona do 15°), rekreirati, zabavljati djecu. Sjećate se Segwaya, čija je cijena i dan-danas vrlo visoka. U oba slučaja se radi o sličnim tehnologijama koje su ugrađene unutar kućišta i osovine s dva kotača, a prednost testiranog gadgeta je vrlo niska i povoljna cijena tako da za novi gadget ne moramo na početku prodaje izdvojiti veliki iznos nego praktički polovicu iznosa popularnije igraće konzole. Istovremeno, dobit ćete moderan i poželjan gadget za kojim djeca strašno žude. Na ulicama, u parkovima i dvorištima sve je više hoverboardova koji privlače i odrasle, a uz povoljnu cijenu prednost je i brzo savladavanje umijeća vožnje.

Info: Intelkom, www.meanit.hr
Cijena: 1.999 kn

string(4) "post" string(0) ""
string(4) "post" string(0) ""
string(4) "post" string(0) ""
string(4) "post" string(0) ""
string(4) "post" string(0) ""
TEST MJESECA

Vrh mobilne ponude

Apple iPhone 11 Pro

string(4) "post" string(0) ""
string(4) "post" string(0) ""

TOP 10

  • Najpopularnije
  • Najbolje ocijenjeno
string(4) "post" string(0) ""

Usporedi mobitele

 
Primjer slika za usporedbu 1
Primjer slika za usporedbu 1