NOVOSTI

MWC

LG potvrdio: G6 će imati 5,7-inčni 18:9 ekran

Dijagonala ekrana na novom LG G6 narast će na 5,7 inča, a stiže i vrlo izduženi omjer 18:9.

Ocjena članka

0

Ocijeni novost

LG potvrdio: G6 će imati 5,7-inčni 18:9 ekran
4.3

FullVision ekran od 5,7 inča na LG G6 imat će rezoluciju 2880 x x1440. Dakle, zadržava se širina od 1440 piksela s prethodnog LG G5, ali se ekran produžuje po visini na 2880 piksela. Time će se dobiti maksimalno iskorištena prednja strana telefona. Za bolje vizualiziranje, možete zamisliti dva kvadrata koji su spojeni jedan pored drugog. Iz LG-ja najavljuju ergonomski dizajn za maksimalnu udobnost i kompatibilnost s nadolazećim digitalnim sadržajem.

Uz novi omjer stranica ekrana, LG najavljuje i komplementarno korisničko iskustvo UX 6.0 što će omogućiti potpuno drugačiji način na koji će korisnici konzumirati sadržaj. UX 6.0 donosi:
– diferencirano (bolje) iskustvo za gledanje videozapisa ili igranja igara
-prošireni gornji i donji dio velikog ekrana što omogućava prikaz više podataka pri pregledavanju interneta ili čitanju e-knjiga
– poboljšano iskustvo kamere koje maksimizira prostor uz format zaslona 18:9 pa će biti moguće istovremeno i snimati i pregledavati fotografije; omogućit će se snimanje u formatu 1:1 (npr. za Instagram)
– pametno dizajnirano grafičko korisničko sučelje koje omogućava otvaranje dvaju kvadratnih prozora za produktivniji multitasking.

Format 18:9 omogućit će da se prozor za prihvaćanje poziva otvara uz aplikaciju kalendara ili fotogalerije istovremeno uz aplikaciju za razmjenu poruka. Više kvadratnih fotografija može se povezati i koristiti kao Collage Wallpaper na zaključanom zaslonu. Jednostavno je pisati bilješke na jednom dijelu zaslona dok se na drugom pregledava internet. G6 će, ako se postavi horizontalno dok je pokrenut kalendar, u lijevom prozoru prikazivati kalendar, a u desnom detaljni raspored. Kombinacija je bezbroj.

LG G6 pokrenut će novu eru premium pametnih telefona s omjerom stranica 18:9, a broj filmova, aplikacija i igara prilagođenih ovom formatu prikaza strelovito će rasti. Ipak, G6 dolazi sa značajkom koja omogućava gledanje sadržaja u formatu 16:9 na zaslonu omjera stranica 18:9.

Predstavljanje novog LG G6 održat će se u Barceloni 26. veljače 2017, dan prije otvaranja MWC kongresa.

Komentiraj

string(4) "post" string(0) ""
string(4) "post" string(0) ""
string(4) "post" string(0) ""
string(4) "post" string(0) ""
string(4) "post" string(0) ""
TEST MJESECA

Može li protiv najboljih?

OnePlus 5

string(4) "post" string(0) ""
string(4) "post" string(0) ""

TOP 10

  • Najpopularnije
  • Najbolje ocijenjeno
string(4) "post" string(0) ""


Moglo bi te i ovo zanimati...

x
Kako premjestiti adresnu traku web pretraživača na dno ekrana?