NOVOSTI

Redizajnirali smo se

Dobro došli na novi Mobil.hr

S osobitim zadovoljstvom vas pozivamo da istražite novi, redizajnirani Mobil.hr te preko vašeg smartfona, tableta, laptopa ili računala provjerite što je novo u svijetu mobilnih tehnologija

Ocjena članka

0

Ocijeni novost

Mobil.hr je dobio novo lice! Najutjecajniji web portal o mobilnoj telefoniji u regiji uz stotine i stotine objavljenih testova mobitela na jednom mjestu okuplja i najveću forumsku zajednicu veću od 70.000 registriranih članova koji su do sada objavili gotovo milijun postova u više od 57.000 tema – na Cafe.Mobil.hr već duže od 15 godina se raspravlja o svim modelima telefonima, o tarifama mobilnih i fiksnih operatera, o navigacijama itd. Od sada svoj komentar za određeni test mobitela možete napisati u komentarima ispod samog testa, koji su integrirani s Cafe.Mobil.hr forumom.

Svi servisi koje ste do sada koristili na Mobil.hr i dalje su vam dostupni – u Usporedilici mobitela usporedite više modela telefona; doslovce možete istovremeno usporediti neograničen broj modela mobitela.

Pretraživanje Mobila je od sada „live“ – upisivanjem pojma u polje tražilice automatski se prikazuju i vizualni detalji, ne samo tekstualni.


Provjerite i Test mjeseca te Top liste najpopularnijih modela koje vam mogu biti dobar putokaz koji novi mobitel kupiti.

U tijeku je i završno glasovanje za najbolji mobitel u 2016. godini koje se poklapa s novim dizajnom. Mobil.hr već 17. put bira najbolji mobitel godine – u uži izbor za najbolji mobitel u 2016. godini ušlo je 30 modela telefona koji su testirani na Mobil.hr i o kojima se tijekom 2016. godine raspravljalo na Cafe.Mobil.hr forumu.

Dotaknite svojim prstićima novi Mobil te osvojite zanimljive mobitele u nagradnom natječaju koji uskoro slijedi na Mobil.hr portalu – dva Alcatela Idol 4 s VR naočalama i Alcatel Go Play.

string(4) "post" string(0) ""
string(4) "post" string(0) ""
string(4) "post" string(0) ""
string(4) "post" string(0) ""
string(4) "post" string(0) ""
TEST MJESECA

Vrh mobilne ponude

Apple iPhone 11 Pro

string(4) "post" string(0) ""
string(4) "post" string(0) ""

TOP 10

  • Najpopularnije
  • Najbolje ocijenjeno
string(4) "post" string(0) ""

Usporedi mobitele

 
Primjer slika za usporedbu 1
Primjer slika za usporedbu 1


Moglo bi te i ovo zanimati...

x
Xiaomi Mi CC9 Pro je zapravo Mi Note 10 za globalno tržište