NOVOSTI

Hrvatska premijera

Huawei P10 i P10 Plus s Leica kamerama

Dva nova modela pametnih telefona na hrvatskom tržištu Huawei P10 i P10 Plus, predstavljena na MWC u Barceloni u veljači ove godine, opremljena su novom prednjom i stražnjom Leica kamerom.

Ocjena članka

0

Ocijeni novost

Huawei P10 i P10 imaju Leica dvostruku kameru 2.0 (P10) i Leica dvostruku kameru 2.0 Pro Edition kod Huaweija P10 Plus, koje omogućuju snimanje umjetničkih portreta s preciznom 3D detekcijom lica, dinamičnim osvjetljenjem, značajkama za poboljšanje portreta, prirodnim bokeh efektom, Huawei Hybrid Zoom-om te prvom na svijetu prednjom Leica kamerom s potpunom novim senzorom s većim otvorom blende za izuzetne autoportrete.
[pt id=’2349′ size=’full’ link=’file’ class=’aligncenter’]
Osnovne karakteristike:
– Kirin 960 procesor
– Huawei Ultra Memory
– novo EMUI 5.1 korisničko sučelje
– 4×4 LTE MIMO antenski sustav i 2×2 Wi-Fi MIMO antenski sustav za performanse.
Pri izradi ovog pametnog telefona debljine 6,98 mm po prvi je put korištena tehnologija Hyper Diamond-Cut, a uređaj dolazi i u izvedbi završnice s profinjenim brušenim izgledom, odnosno visokim sjajem.
Huawei P10 i P10 Plus dostupni su u različitim jedinstvenim bojama što je rezultat suradnje s uglednim Pantone Color institutom, vodećim svjetskim autoritetom za boje. Uređaji u Hyper Diamond-Cut izvedbi dostupni su bojama Shimmer Blue i Dazzling Gold. Uređaji u brušenoj izvedbi dostupni su u bojama Greenery, Rose Gold, Mystic Silver, Graphite Black i Prestige Gold, a boja Ceramic White dostupna je u izvedbi s visokim sjajem.
[pt id=’2350′ size=’full’ link=’file’ class=’aligncenter’]
Obje izvedbe s 5,1–inčnim i 5,5-inčnim zaslonom dolaze s Corning Gorilla 5 zaštitom stakla te uskim rubovima, dok Huawei P10 Plus ima 2K zaslon za više detalja.
Osim metalnog izgleda koji naglašava minimalistički i čist dizajn, senzor čitača otiska prsta na Huaweiju P10 i P10 Plus sada je smješten s prednje strane telefona i nalazi se ispod stakla.
Procesor Kirin 960 i potpuno novo EMUI 5.1 donose poboljšane performanse za 180 posto, uz 40 posto veću energetsku učinkovitost.
EMUI 5.0 korisničko sučelje omogućuje daljnja poboljšanja korisničkog iskustva, još bolje performanse i nekoliko novih značajki. Tu se posebno ističe Machine Learning Algorithm koji „uči“ korisničke navike i predviđa korištenje aplikacija te na taj način bolje raspoređuje i reciklira resurse sustava.
Uz predstavljanje telefona u Zagrebu u sklopu događanja održana je i prigodna izložba umjetničkih fotografija snimljenih novim Huaweijem P10.
string(4) "post" string(0) ""
string(4) "post" string(0) ""
string(4) "post" string(0) ""
string(4) "post" string(0) ""
string(4) "post" string(0) ""
TEST MJESECA

Vrh mobilne ponude

Apple iPhone 11 Pro

string(4) "post" string(0) ""
string(4) "post" string(0) ""

TOP 10

  • Najpopularnije
  • Najbolje ocijenjeno
string(4) "post" string(0) ""

Usporedi mobitele

 
Primjer slika za usporedbu 1
Primjer slika za usporedbu 1


Moglo bi te i ovo zanimati...

x
Samsung Galaxy S20: Glasine i sve što znamo do sada